Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Różnice między PL a US

PowerIsHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ; )

Chciałem się was zapytać jakie znacie wszelkie różnicę między Metinem Polskim a US'em...

Bo zamierzam sprzedać swoje konto i kontynuować grę na US'ie mam tam zaledwie 34 LvL, ale to co się dzieję na PLu to juz jest przesada, jeśli z czegoś nie będą mieli zysków to tego nie zrobią... Wszystko jest dla pieniędzy nic dla graczy itd...

Więc teraz... Czy to się opłaca ?

A tu jeszcze parę pytan ode mnie :

-Czy system wbijania skilli wygląda tak samo?

-Czy jest więcej misji, które mają jakieś konkretne nagrody typu Biolog?

-Czy są inne miejsca Eventy itp?

-Czy dużo ludzi gra?

Opublikowano

Czy to nie już drugi twój temat o tym samym ?

Skoro piszesz ze to co dzieje sie na PL to przesada to przenieś się bez zadawania pytań..

Wbij na US pograj chwilę i przekonasz się czy odpowiada ci język angielski czy wolisz często pogadać z nobkami na serwerze polskim.

Ludzie jakoś grają więc zapewne się da.

Skile i exp to to samo biolog pewnie; wydawca się nie zmienia.

Hejo

Opublikowano

Tak jest taki sam.

Za pozczątkowe misje otrzymujesz prawie całe lv.

Pewnie expowisk jest wiele,eventy no wiadomo Halloween itd. :)

-Czy dużo ludzi gra?

Spora grywalność i zawsze jest to coś ciekawszego . Możesz poznać czasem inne zwyczaje,lepszych graczy oraz rywalizować z nimi :>

Opublikowano

Witam ; )

Chciałem się was zapytać jakie znacie wszelkie różnicę między Metinem Polskim a US'em...

Bo zamierzam sprzedać swoje konto i kontynuować grę na US'ie mam tam zaledwie 34 LvL, ale to co się dzieję na PLu to juz jest przesada, jeśli z czegoś nie będą mieli zysków to tego nie zrobią... Wszystko jest dla pieniędzy nic dla graczy itd...

Więc teraz... Czy to się opłaca ?

Największa i najistotniejsza różnica jest taka, że na US gra się o wiele przyjemniej niż na PL. Administracja US'a robi wszystko dla graczy czyli odwrotnie niż u nas.

Zdecydowanie tak - opłaca się przenieść na ten serwer bo przynosi on o wiele więcej frajdy niż nasz Polski serwer.

-Czy dużo ludzi gra?

1. Tak

2. Misje są praktycznie takie same jak na PL tyle, że nagrody są o wiele ciekawsze.

3. Na US jest zdecydowanie więcej Eventów które są lepiej zorganizowane niż na PL

4. Gra dużo ludzi w tym wielu Polaków.

Opublikowano

Przede wszystkim różni się językiem, o gra jest po angielsku, za misje dostajesz prawie pełne LvL, support w 5 językach i wiele życzliwych graczy. Najwiecej Polakow gra na New World.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Żeby nie robić nowego tematu zapytam tutaj...

Czy z Eventami jest podobnie na PLu ?

Czyli chodzi mi o ich jakość....

Np. Na PLu teraz zeby wydropic Czarodzejska Rozdzke trzeba dużo czasu

Czy na USie jest odwrotnie lub podobnie jak na PLu w tamtym roku?

Opublikowano

Żeby nie robić nowego tematu zapytam tutaj...

Czy z Eventami jest podobnie na PLu ?

Czyli chodzi mi o ich jakość....

Np. Na PLu teraz zeby wydropic Czarodzejska Rozdzke trzeba dużo czasu

Czy na USie jest odwrotnie lub podobnie jak na PLu w tamtym roku?

o rozdzke zdecydowanie latwiej i co do eventów jest ich wiecej niz na pl prawie co 2 tygodnie - jak najbardziej polecam ci tego globala

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Gralem na US'ie 2 lata a na PL'u ok 4 lat i co musze powiedziec ? Jezeli na US administracja zmienila by troszke grote , drop w grocie oraz ogolnie poprawila drop to zostalbym na tym serwerze bez zastanowienia. WIecej eventow , wspaniali ludzie , naprawde polecam US'a :)

Opublikowano

Gralem na US'ie 2 lata a na PL'u ok 4 lat i co musze powiedziec ? Jezeli na US administracja zmienila by troszke grote , drop w grocie oraz ogolnie poprawila drop to zostalbym na tym serwerze bez zastanowienia. WIecej eventow , wspaniali ludzie , naprawde polecam US'a :)

i moge jeszcze dodać, że dużo bardziej logiczne misje są na US'ie:)

dxbp12.png

|Random 2k12|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...